20 Aug 2013

Menunggu? Bukan aku...

Assalamualaikum bloggers...
Kepada pembaca setia (walaupunxda) , terima kasih lah ye kerana setia menunggu entri demi entri dari saya yg jarang meng'update ini . Hahahahahaha.

Aku? Tak suka menunggu. Bukan tiada kesabaran dalam diri ni, tapi, aku tidak suka menunggu, tidak kira lah sedang menunggu bas, makanan, or whatsoever lah. Sebab aku rasa masa tu agak berharga..... Takkan lah aku kena bazirkan masa yang berharga ini dengan menunggu, tuptup, cancel pula... Arghh ni yang buat aku geram, sangat... Faham tak...faham tak.....

Lagipun, kalau lah semua orang menepati masa , kan best, hmmm kata pukul 9am...Tapi sekarang sudah pukul 10:53am....

Maybe adalah tu perkara2 yang tidak dapat di elakkan, kita hanya merancang, Allah yang menentukan......

Semoga program hari ni langsai! 


Okay---





Anda yang comel, Like and Comment please ^_^

2 comments:

  1. sy pun xsuke gak nak tngu2 nih..kalau 15 minit xmuncul2 gak kira cancel je :P

    ReplyDelete
  2. Walaupun dah lama tnggu, x pernah lak saya cancel event tuu.. Entah laa mngapa... Haha

    ReplyDelete

Pro comments come from Awesome people ^^

All Copyright Reserved by Fiona W/FWPP 2012-2013